Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation

Najrzadziej występujący i najmniej

Najrzadziej występujący i najmniej – Niedźwiedź błękitny - najrzadziej występujący i najmniej poznany podgatunek niedźwiedzia brunatnego.

Zamieszkuje rejony Wyżyny Tybetańskiej. Według Desmonda Doig może być mylony z Yeti. Nauka nie posiada zbyt wielu danych na temat tego niedźwiedzia.
Zobacz następny

Komentarze

Momencik, trwa ładowanie komentarzy   ładowanie…