Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation

Kazuar. Ptaki te zamieszkują Nową Gwineę, północno-wschodnią Australię i

Kazuar. Ptaki te zamieszkują Nową Gwineę, północno-wschodnią Australię i – Kazuar. Ptaki te zamieszkują Nową Gwineę, północno-wschodnią Australię i wyspy leżące pomiędzy nimi. Ich środkowy palec stopy jest wyposażony w ogromny pazur, którego używają w atakach. Znanych jest wiele przypadków ataków na człowieka ze skutkiem śmiertelnym.

Fot. Port Douglas z Papui Nowej Gwinei
Zobacz następny

Komentarze

Momencik, trwa ładowanie komentarzy   ładowanie…