Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation

Rodzaje yerba mate: Suave – charakteryzuje się łagodniejszym smakiem...

Rodzaje yerba mate

Suave – charakteryzuje się łagodniejszym smakiem i wysoką zawartością kofeiny. Jest doskonała na rozpoczęcie swojej przygody z parzeniem yerby.
    
Sin humo (zielona yerba mate) – podczas produkcji usuwa się gałązki z suszu. Suszy się ją powietrzem, a nie dymem.
 Goryczka z tego naparu jest bardzo delikatna.
    
Despalada/Sin palo – podobnie jak w Sin humo w przypadku tej yerby na etapie produkcji usuwa się patyczki. Wciąż jednak suszy się ją dymem, przez co zachowuje swój specyficzny aromat.
    
Elaborada/Con palo – tradycyjna yerba, intensywna w smaku, zawierająca naturalny pył i patyczki, suszona gorącym dymem. Polecana dla osób, które szukają nowych wrażeń smakowych.
Zobacz następny

Komentarze

Momencik, trwa ładowanie komentarzy   ładowanie…