Momencik, trwa przetwarzanie danych   loading-animation

Szukaj


 

Znalazłem 13 takich faktów
Kolonię gniazdową czapli szarych nazywa się czaplińcem.
Walabia to mały kangur (do 1 metra wysokości i mniej niż 20 kg wagi) zamieszkujący wybrzeża Australii. Walabia, podobnie jak ich więksi kuzyni - kangury szare i rude, by się ochłodzić liże podeszwy swych łap.